David Martín: Un emprenedor top a Europa des de Celrà

Em vaig emocionar escoltant en la distància curta en relat de David Martín sobre Tradeinn, en l’acte que vam organitzar des de La Factoria. És una satisfacció escoltar, compartir i aprendre amb David Martín, fundador i director general d’un dels grans e-commerce esportius multimarca d’Europa. Es pot dir que des de Celrà ha liderat un imperi de venda de material esportiu per internet i s’ha convertit en un gran referent del sector. L’any passat va facturar 140 milions d’euro i no em sorprèn que hagi rebut recentment el premi Ecommerce Awards 2018 a la millor empresa digital de l’Estat en el 2018.

Com me n’alegro per David Martín i Tradeinn! Té un gran mèrit el que ha aconseguit i com ho està fent. D’1,5 milions del 2008 a 140, just deu anys després. Admirable!

Ara, en David és un apassionat de l’esport i ha saltat de la bicicleta de carretera al triatló. Tot just comença i està més “fi” que mai als seus 40 anys. L’esport li apassiona i com va dir durant l’esmorzar, “m’ajuda a ser molt millor en el meu dia a dia professional per buscar sempre la superació”. Mentalitat guanyadora. I l’esperit de sortir de la zona de confort, tal com sempre coincidim amb un amic en comú (Dídac Lee). I amb quins objectius? El de funcionar com en els inicis: talent, equip i funcionar amb mentalitat de startup.  Per tant, res de rutines. I un lema: que ell pugui prendre les decisions amb el seu equip o amb un cafè per ser efectiu i eficient. I un llegat: l’exemple de com es pot tenir un gran e-commerce des d’una petita població com Celrà.

I el futur serà encara molt millor per Tradeinn i Davedinn, com li diuen els amics amb els qui entrena. Segur! L’espera els Estats Units amb un Tradeinn 2…

Música | You in the sky # The Waterboys

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?