El gran mèrit dels 50 Rencontres d’Arles

El festival de fotografia d’Arles, Les Rencontres, ha arribat a la 50a edició. És la confirmació d’un èxit i del que serà una molta bona edició de públic i crítica. És la demostració de com una ciutat “petita” com Arles, de 52.000 habitants, pot arribar a convertir-se en un referent mundial pel seu festival. Les Rencontres ja són com una mena d’Oscar de la fotografia.

Aquest any “La Movida” madrilenya és un dels focus d’atenció i segurament serà dels espais més visitats (el festival acaba el 22 de setembre). Quins records amb “La Movida” dels anys 80! Quina època més transgresora i trencadora en el post franquisme i en l’esclat democràtic de la capital. Un jove i atrevit Almodovar és un dels referents de la mostra així com artistes i músics referents de l’època. A més, el cartell del festival evoca aquella època amb la imatge de la poeta creativa Ouka Leele.

A part de “La Movida”, altres exposicions de mèrit i que mereixen ser visitades són les de la fotògrafa novaiorquesa Helen Levitt, el fotògraf parisenc Philippe Chancel amb el seu crític i necesari “Datazone”, i les sorprenents i curioses “Home sweet home” i “The art project”, entre altres.

Música | Sous le ciel de Paris # ZAZ

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?