M’agraden els casvespres al pont d’Avinyó

M’agrada Avinyó. La ciutat en si i especialment, és clar, el seu centre històric. Et pot visitar en un dia, com Girona. I una cosa que m’agrada fer és esperar el capvespre en l’històric Pont de Sant Beneset. Té un encant especial. Com es va apagant el dia i veure la llum damut el pont, el riu i la ciutat, entre les anades i vingudes de turistes de diverses nacionalitat. Són d’aquells moments que la natura i el passat de la història et fan sentir especial. Moltes vegades tens la necessitat d’assaborir moments com aquests i ja se sap que la sortida del sol i el capvespre sempre tenen una llum especial en els monuments.

Avinyó, més enllà del festival de teatre de referència mundial i el mític Palau del Papes, té un altre atractiu que m’agrada: el Museu Angladon, amb grans tresors com Van Gogh, Sisley, Degas, Modigliani, Cézanne… i precisament, l’exposició temporal “Picasso. Lever de rideau”, amb molts dibuixos del geni malagueny. Una altra visita oblidada és el Mercat de Les Halles, amb l’atractiu dels formatges, els vins, el peix i com no les delicatessen cuinades. I en ser a l’agost, un videomapping al centric Hotel de Ville brilla a la nit pel seu impacte musical i els colors.

À bientôt Avignon!

Música | Sur ma route # Black M

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?