Elogi de festivals d’estiu com el Musicant de Campllong

A l’estiu, són notícia els festivals de música més mediàtics. Però els petits i humils, com el Musicant de Campllong que ha celebrat la 16a edició, demostren la feinada d’un poble i un equip en l’aposta per la música. Quin gran mèrit té per un poble petit tenir un grup com Els Pets, que van presentar el seu “SOM”, amb cançons que m’agraden com “No vull que t’agradi aquesta cançó”. Catalunya i, concretament, la costa és temps de festivals de música a l’estiu. I a banda des de més prestigi i dels que habitualment recuperen les velles glòries, la majoria són festivals modestos que es porten a terme gràcies a la força i empenta de la seva gent. El Musicant n’és un d’ells des de que va començar el 2004: I el mèrit no és arribar sinó mantenir-se i fer-ho amb una aposta musical ferma i amb convicció de país. Amb humilitat, cada any intenten superar-se i aquí rau l’èxit de la força com a territori més enllà dels clàssics de l’estiu.

I una afirmació de Lluís Gavaldà durant el concert per al record: “Som el que estimem.”

Música | La vida és molt avorrida sense el teu cos # Els Pets

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?