L’emprenedoria com a lliçó als 74 anys

REMEI VINYETS BLOG EDUARD BATLLE

Conec la Remei Vinyets després d’anar al Restaurant Can Ribas de Sant Gregori, després de parlar amb el propietari, el Pere, que diria que el coneix tot el poble i que ja fa 8 anys que va deixar el bar “local-social” per obrir el restaurant amb el seu fill de cuiner. Quan parles una estona amb la Remei, ja veus que encarna l’emprenedoria d’una vida i els valors de la pagesia als seus 74 anys. A les dues de la nit de divendres -m’explicava sense embuts i com qui et coneix de tota la vida- que encara recollia figues amb la frontal.

Nascuda a Brunyola, després va viure a Girona i ara resideix a Sant Gregori, amb parada al Mercat del Lleó de Girona. Valentia i constància admirables… perquè tal com diu disfruta amb el que fa i no es vol veure jubilada. A més, sap que les seves verdures i fruites no són barates perquè té clar que el que vol oferir al seus clients és la qualitat.  Un perfil per posar en valor i demostrar que l’empenta, les ganes, l’esforç i la vocació es poden tenir a qualsevol edat i lluny de les teories de manuals. Lliçons de vida basades en les persones i que cal lloar.

Música | Summer rain # Carmody

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?