El gran poder de LinkedIN

Álex López Blog Eduard Batlle

LinkedIN creix un 37% cada trismestre. Va ser la dada que va destacar Alex Lopez, durant la seva ponència a la Fira de Mostres per Fires de Girona. López, un dels influencers de Social Selling, o sigui, dir adéu a la porta freda i aconseguir generar impactes “leads” a través de les xarxes socials. López és un prescriptor de LinkedIN i ho va deixar clar durant la conferència. Em va agradar d’entrada la idea que l’acompanya: “Recorda que a les xarxes socials tens els mateixos m2 que una multinacional”. Totalment d’acord!

Va deixar clar la seva idea: la creació d’una bona marca professional a LinkedIN per buscar feina és cada vegada més necessària com a matèria les universitats. I també està clar, formar als clients, especialment als que escolten, “és sempre una bona inversió”.

I una novetat esperada: LinkedIN ja està activant la possibilitat d’oferir serveis en el perfil professional. Un gran canvi! I cal recordar sempre que en aquesta xarxa social és molt temptador i pràctic intentar vendre, el que és difícil és que et vulguin contactar i comprar. I és que no podem oblidar mai que el món digital és un màster que no acaba mai perquè el coneixement evoluciona tan ràpid que mai en saps prou.

Música| Let You Love Me # Rita Ora

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?