El sempre inspirador Josep Pitu Roca

Josep Pitu Roca La Factoria FACTS

Com sempre Josep Pitu Roca una oratòria brillant. Ho va demostrar el 19 de novembre a l’acte organitzat per La Factoria, els FACTS en un esmorzar-col·loqui, a la seu de Bulthaup Girona. Una evidència més per comprovar perquè el Celler és un dels grans referents mundials de la cuina i com s’ha transformat en una empresa d’èxit i amb més de cent treballadors.

Va posar en valor que l’èxit es basa en la generositat, exigència i perseverança… Una visió innovadora de primer nivell on impera el treball en l’equip, la confiança i les ganes d’aprendre i, sempre, amb la constant de ser sostenible i respectuós amb el medi ambient. L’ADN de Pitu Roca resumit en uns items: Relat, gratitud, discurs, visió, negoci, compromís, valors, aprenentatge, equip, família, lideratge, innovació, formació, la Masia, la mare Montserrat, generositat, RSC, humilitat, Casa Cacao a partir de primer de 2020…

Em va agradar la frase que va destacar anomenada “La nova revolució sensible” per posar en valor la tendència que marcarà el futur del Celler i l’empresa. Visió, objectius i l’esperit de superació constant per seguir com a referència mundial. Un èxit per Girona i Catalunya i que exposa com tres germans units poden revolucionar la cuina, la manera de fer les coses i ser sensibles amb l’equip, el medi ambient, el malbaratament d’aliments, l’entorn més desafavorit i el compromís amb el territori. I el que el més difícil sempre no és arribar sinó mantenir-se i demostrar una fascinació pel talent, la creativitat, la innovació i el secret de la feina: la gran vocació de servei, el fet de donar de menjar. En el fons, l’essència inculcada per la mare.

Música | Innocent # Aidant Hawken 

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?