La generositat de sempre de la Montserrat Fontané

Blog Eduard Batlle Celler de Can Roca Montserrat Fontane?.jpg

Fet ahir dijous per la Montserrat amb tot el carinyo del món. Amb la generositat de sempre i amb l’amabilitat que té al seu cor. Es fa gran em va dir alhora que em convidava a tastar-lo a la cuina. No me’n vaig poder estar de fer-li dos petons. Orgullosa, com sempre, dels tres fills i de què els néts també agafin el repte de la cuina amb el Bocaseca, al cor del Barri Vell de Girona. Aquí està el gran secret del Celler de Can Roca, la mare Montserrat Fontané.

M’hen vaig pensant… moltes vegades no ens calen grans referents sinó elogiar i homenatjar els que ja tenim i s’ho mereixen. Una vida dedicada a la cuina, amb passió, sacrifici i en silenci. La cuina de sempre, que tant agrada als nostres pares.

Música | Hold It All Together # Chptrs

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?