Un nou temps per a uns nous canvis

Coronavirus Nous Temps
Fotografia Macau Photo Agency on Unsplash

Ja ens podem anar mentalitzant. El Coronavirus ha vingut per quedar-se. I suposarà una transformació de la nostra societat. Estem confinats -com podem- a les nostres llars i tot això passarà en les properes setmanes camí de l’estiu. Després naixerà aquest nou canvi social. I no estem preparats. Aquests mesos són un patiment, un drama, per les víctimes i és inhumà. Però a mida que se superi aquesta tragèdia, s’anirà accelerant la crisi econòmica, amb la tristor dels acomiadaments i la decepció pel tancament d’empreses.

Quan passi el COVID-19, caldrà estar preparats per a un nou discurs més humanístic, amb els valors com a nucli orgànic. El mercat del consum no canviarà però el que si es transformarà serà el modus de justificar el consum. Cada gran canvi a la història de la nostra societat ha generat que s’hagin accelerat les noves pautes. Necessitarem un temps per assimilar-ho, però passarà. Tornarem a l’essència de les coses, recuperarem molts valors perduts perquè la nova economia que vindrà també ens hi obligarà.

Música | The rising # Sting

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?