La màquina més poderosa és el cervell humà

La màquina més poderosa és el cervell humà
Fotografia H Shaw on Unsplash

 

Estem en un moment únic de la nostra història a causa del COVID-19. Mai vist per a les generacions actuals i que suposarà un abans i un després en el segle XXI. La idea és que cada dia que passa és millor per a nosaltres, ja que només cal veure el pas del Coronavirus per la Xina. Ara que ja sabem que la máquina més poderosa que tenim és el cervell humà, hem d’agrair als milers i milers d’investigadors d’arreu del món que s’esforcen per aconseguir la vacuna que contraresti els efectes d’aquesta malaltia tan contagiosa.

El COVID-19 ha espantat la humanitat i el gran objectiu és escurçar el patiment de les persones a base d’un confinament centrat en la quarentena. No hi ha una altra sortida. No existeix. I sembla que estiguem dins d’un mal somni o una serie de Netflix. Per això, ha “cremat” governs i governants per la manca de protocol contra les infeccions i perquè, com ha passat amb l’executiu espanyol, els polítics estan més preparats pel poder del govern que per la política de les realitats. Tan de bo aquest virus tan maligne també s’emporti aquest model tan obsolet de fer política i reneixi la política i els governs siguin de tecnòcrates i amb un ADN enfocat a la gestió basada en les persones i no en el control del poder.

Música | Working on a dream # Bruce Springsteen

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?