El governants no estaven preparats per al COVID-19

Blog Eduard Batlle COVID-19
Fotografia Kane Reinholdtsen on Unsplash

Ha quedat tant i tant en evidencia la política que ene ha demostrat que els nostres governants no estaven preparats per al COVID-19 i per gestionar la greu crisi que ha causat: sanitària, econòmica i social. Els antecedents són claríssims i el gran problema ha estat no tenir un protocol d’actuació a nivell estatal, català i local. I n’hem pagar les conseqüències amb milers de vides humanes. El poder no és política. Així que és el Coronavirus tan de bo generi una nova governança i una nova estirp de polítics.

Polítics que no entenen una empresa privada, que no han pagat mai una nòmina i que no saben què costa mantenir una empresa, per petita que sigui. Els sacrificis són enormes i, ara, més que mai. I, per tant, en ple procés de fallida sense una gran injecció de milions a petita escala el sistema caurà en picat. Els empresaris no som criminals i tancar una empresa és una gran decepció.

Per això el COVID-19 farà que neixi una nova política i uns nous polítics. Ens esperem grans canvis i també socials. I vindrà una classe governant més humanista i basada en l’excel·lència per àrees de ciències. I sisplau, que també es tinguin en compte el perfil dels empresaris. És vital.

Toca resistir i confiar en el futur.

Música | Clean heart # Sade 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?