La capacitat d’adaptació defineix l’èxit de qualsevol projecte

Post Blog Eduad Batlle Coronavirus
Fotografia Leio McLaren on Unsplash

Nous temps, nous projectes. El COVID-19 està posant en crisi la nostra economia de manera inesperada però també ens posa en prova com a persones i societat. Resilència. És l’evidència de què a partir d’ara comença el segle XXI de veritat: El Coronavirus es presentar per valorar quina serà la nostra capacitat d’adaptar-nos al nou medi, al nou entorn que naixerà i si som capaços d’anar més ellà: escoles, instituts, institucions, ajuntaments, empreses… I ja no parlem sisplau de teletreball, que les teles no fan res.

Haruki Murakami: “No seràs la mateixa persona que va entrar a la tormenta”

I ens posa a prova també com essència humana perquè hem fet coses malament i ara tenim mesos per recapacitar i valorar que cal un canvi de mentalitat. I si parlem de medi ambient de veritat? Reciclatge, natura, sostenibilitat, compromís, Tercer Món, les ONG… Procés de canvi interessant, dur i enèrgic, en el qual sobreviuran els qui estiguin més preparats per al canvi. Amb idees, valors i actitud i nous relats més basats en el compartir que el tenir.

Música | Hungry heart # Bruce Springsteen

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?