Com es reinventarà l’alta gastronomia?

joan roca celler can roca

Vaig comprar a final d’any la revista Forbes perquè sortia Joan Roca, del Celler de Can Roca, a la portada en motiu del seu nou llibre  Raíces. Diálogos entre el productor y la cocinaUna posada al dia d’un dels millors cuiners del món i alhora el moment d’afrontar nous reptes com l’Hotel Casa Cacao i el Bar Bocaseca, per a la tercera generació dels Roca. Un moment de present i futur esperançador per a la família gironina que, en momés tres mesos i de manera inesperada a causa de la pandèmia del COVID-19, s’ha vist obligat a presentar un ERTO i reinventar el seu model de negoci. El coronavirus ha provocat una gran saccejada al sector de l’alta cuina de món i com es replanteja la “nova” cuina. Nous reptes per a un nou context que va més enllà de la crisi econòmica sinó que afecta la conducta social.

Joan Roca: “No em conformo amb donar de menjar: vull crear emocions“”

Estic convençut que el Celler sabrà com interpretar els nous temps. Ara el context no sembla el més adequat per a la gran majoria de sectors per la crueltat del moment, però l’era post ERTO la família gironina sabrà trobar el model de cuina adequat per tornar amb força i ser, novament, referents. Davant la incertesa i l’angoixa comprensible d’ara, la tornada és un gran repte per a tots els negocis. En el cas de l’alta cuina, és interessant veure des de la distància aquesta nova evolució a escala global i a casa nostra, amb la sort de tenir un celler-resturant-família que són referència al món.

Música | Thank you # Alanis Morrissette

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?