Experiència al Castell Gala Salvador Dalí de Púbol

Castell Gala Dalí a Púbol Blog Eduard Batlle

És la tercera vegada que visitava el Castell Gala Salvador Dalí de Púbol en tres anys. M’agrada Púbol i m’agrada aquest museu-castell, que recordem que no és ni privat ni propietat de la Generalitat sinó de l’Estat. El castell de la Gala, regal de Dalí a la seva musa -és on està enterrada-, és pràctic de visitar i té molt de potencial si se saben dur a terme promocions addiconals.

A l’estiu, convida a fer una escapada i és com visitar la porta d’entrada de l’Emporda venint des de Girona. Però aquesta vegada no vaig tenir sort i l’experiència no va ser bona. Per culpa d’una mala gestió en la reserva, la visita va ser a última hora del diumenge i tot van ser presses. Un desconcert, malgrat la bona fe de les joves professionals. Aquesta crisi per la COVID-19 també ens obliga a ser més professionals i eficients i no es poden cometre aquest tipus de badades. que després fan que la visita hagi de ser ràpida i en 45 minuts. No toca. Ja no només pels visitants de “casa” sinó que l’organització hauria de ser pensada pels turistes, que ara els necessitem més que mai i no els podem fallar.

Música | On silent wings # Tina Turner

 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?