Les noves necessitats empresarials post Coronavirus

Patronat de la Politència de la UdG i la Cambra de Barcelona

No són temps gens fàcils per a les empreses, els emprenedors i els empresaris. Però malgrat la greu crisi a causa dels efectes del Coronavirus, Joan Canadell, president de la Cambra de Barcelona, va intentar donar un missatge d’esperança en l’acte del Patronat de l’Escolpa Politècnica Superior de la UdG. Cert, que la motivació ha d’anar amb el càrrec, però és necessari que des de Catalunya es tingui un compromís d’empresa i territori. Ara més que mai. Necessitem lideratges forts i ferms i no els tenim per culpa de la crisi política constant a casa nostra i el poder del centralisme de l’Estat.

Catalunya sempre ha estat un referent empresarial a la Mediterrània i així ha de continuar sent. L’essència de la famosa auca del senyor Esteve ja ha passat a la història en aquests temps globals i ara toca reinventar-se i aprendre del passat per saber adaptar-nos encara millor al futur. Estem fent un salt en el temps de gairebé una generació i això ens passa factura, tant per bé com per malament, ja que mentre hi ha empreses que s’estan morint o en ERTO n’hi ha d’altres que també van bé i estan en fase de progrés.

Vull felicitar Jaume Juher, propietari de Roberlo, pel seu mandat tan brillant al capdavant del Patronat de Politècnica durant aquests dos mandats de 8 anys. Gràcies Jaume per aquest tarannà tan nostra: feina, resultats i en silenci. I el mestratge. Per tant, és un orgull per a La Factoria ser-ne una empresa col·laboradora des del nostres inicis a l’any 2012.

Música |Nessuno vuole essere Robin # Cesare Cremonini 

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?