La Fonda Europa, un emblema de 250 anys

La Fonda Europa durant el confinament a primers d’aquest any.

Moltes felicitats a la família Parellada! Que 250 anys són molts: des del 1771. Un emblema de Catalunya des del centre de Granollers. Són un referent de nostre país i cal atribuïr-nos el mèrit de mantenir l’essència després de més de dos segles. Només entrar a La Fonda entens què era, que és i què serà. I m’agrada molt aquesta mena d’àuria britànica de saber preservar la història com a negoci emblemàtic.

M’agrada La Fonda, així com a denominació, com si parléssim de La Carulla en teatre (ASC). M’agrada La Fonda a qualsevol hora del dia. Recordo que la vaig descobrir durant la primera edició de la Catosfera de Granollers a l’any 2008 -el dissabte 26 de gener-, que la va impulsar Marc Vidal, amb qui vaig coincidir durant dos anys jugant junts al Bàdminton Granollers (sempre el guanyava). Va ser durant l’època dels inicis dels blogs a Catalunya i l’efervescència dels impulsors com el mateix Vidal, Saül Gordillo, Carles Puigdemont, José Antonio Donaire, Trina Milan (ASC)… com a més destacats. Quins temps, quantes il·lusions i quants bons records… de l’època que s’anomenava 2.0!

Des d’aleshores d’aquell primer àpat amb el Roc Fernández i uns quants més que no recordo, sempre m’ha interessat La Fonda. I m’il·lusiona i m’agrada anar-hi. Perquè em fa sentir bé només posar-hi els peus. Des d’aleshores d’aquell primer àpat amb el Roc Fernàndez i uns quants més que no recordo, sempre m’ha interessat La Fonda. I m’il·lusiona i m’agrada anar-hi. Perquè em fa sentir bé només posar-hi els peus.

Música | Cry, cry, cry # Coldplay

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?