Raffel Pages, creatiu amb ànima

Raffel Pages al saló del centre de Girona.

Vaig conéixer Raffel Pages gràcies a l’amic Francesc Bosch i la seva dona Nuri Duran en motiu de la inauguració del centre Raffel Pagès al centre de Girona. Era el març de 2013 i l’aposta era producte de l’acord amb Nuri Duran, de Nuduka. I va ser una gran sorpresa. Tenia respecte per la figura del Raffel i va ser una satisfacció: va parlar amb il·lusió, passió i en tot moment, va posar en valor la creativitat i la innovació per continuar sent un referent. I sempre m’ha acompanyat aquest record cada vegada que he tornat a coincidir amb ell gràcies a la Nuri.

“Sempre dic que no només toquem cabells i a vegades la gent somriu, sinó que pentinem ànimes. I diràs… per què ànimes? Si l’ànima ni es pentina ni té cabell, però si les emocions, sensacions… la gent busca algú més que el cabell.”

Raffel Pages

Ara, ens ha deixat el Raffel, després de temps de lluitar contra una greu malaltia, de la qual n’era conscient. I costa trobar les paraules per agrair la confiança i el valor del mestratge que ens ha deixat.

I és que ens ha deixat un geni de la creativitat, un enamorat de la bellesa i un apassionat de la seva feina. Un avançat al seu temps i un perruquer d’ànimes que ha inspirat a les noves generacions de les últimes dècades. DEP Raffel i moltes gràcies per sèr un referent creatiu amb ànima.

Música | The Winner Takes It All # Carla Bruni

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?