Jordi Basté en estat pur

Una vegada més, la Setmana dels Premis Rahola de Girona, va posar en valor el periodisme i la comunicació i va servir per demostrar el poder comunicatiu de Jordi Basté. Estava en la seva salsa en el format entrevista i va demostrar perquè és el número 1 de fa anys a Catalunya: té l’emissora ideal (RAC1) i el programa a mida. I aquí, un “animal” com ell de la comunicació és quan es creix… i més encara si té un espai sota la seva direcció i un equip a mida.

“No sóc periodista, sóc comunicador”, va insistir Basté en varies afirmacions

Un còctel que li ha permès gaudir d’allò que més l’apassiona: la ràdio i fer-ho durant sis hores cada dia, malgrat sigui molt dur llevar-se a partir de les quatre del matí. Té el mèrit d’haver fet de RAC1 la ràdio de referència del país per la seva força comunicativa tan innata. Com em va dir una vegada un amic que tenim amb comú amb el Jordi, “sap aixecar una notícia de sota les pedres” i també hi afegiria que hi posa més salsa de la tocaria. I això cada dia no és fàcil més enllà de les notícies “noticiables”.

Música | Let’s get it on # Marvin Gaye

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?