L’Uni Girona, a tocar de fer història

Dinar amb Alfred Julbe, entrenador de l’Uni Girona, que vam organitzar amb l’amic i empresari Francesc Bosch a La Crosa de Sant Dalmai. Va ser un bon moment per valorar la trajectòria de l’equip a les portes de l’arribada de la fase crucial de la temporada. Ahir, a Salamanca, no va poder ser i no es va guanyar el segon partit contra Perfumerías Avenida. Per tant, a les portes de fer història a l’Eurolliga femenina i arribar a la desitjada final a 4: entre els quatre millors clubs europeus. Una llàstima! Però ara arriba la Copa de la Reina, a València, i després, la fase final de la lliga.

Amb Julbe, ens uneixen molts records i, especialment, els seus inicis a Girona lligats als meus com a periodista. Va ser un retrobament especial, com una mena de passatge des de l’època Valvi als anys 90 a l’Uni Girona, del pavelló de Palau Sacosta a Fontajau. I l’àpat va arribar en un moment delicat per a l’equip, sobretot, després de dues derrotes consecutives i inesperades: contra l’Asvel a l’Europaleague i davant del Gran Canària, a la lliga. I a les portes d’esperar si es jugava l’Eurolliga per la possible expulsió dels dos equips russos, per cert, els grans favorits per quedar campions. Al final, arriba la repesca, en dies difícils i tensos a la plantilla.

Tornant a l’Alfred, home de la Penya. Home de bàsquet, que ara resideix a Sant Feliu de Guíxols. Expert en múltiples vivències i ara en una més en l’esport femení. Té una plantilla molt completa i un club amb ganes de créixer i que té ganes d’implicar la societat amb el concepte territori i bàsquet femení d’elit. Idees i ambició, tal com van demostrar el Dia de la Dona, a la plataforma Empresa Unika no els n’hi falten.

Amb Julbe, vius sempre el bàsquet, la seva vida,. i com a teòric t’apassiona que puguis aprendre del seu mestratge, de la mirada i fins i tot, dels gestos. Gràcies Alfred per l’ocasió, la vetllada i continuar compartint bons moments.

Música | Holding back the years # Simply Red

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?