El millor de la Copa a València, l’afició de l’Uni Girona

Quina lliçó va donar l’afició de l’Spar Girona al pavelló de La Fonteta, de València, durant la fase final de la Copa de la Reina de bàsquet. L’Uni ha aconseguit crear afició en relació altres clubs de la lliga femenina i es va notar a València a cada partit, malgrat no poder reeditar el títol de campió en perdre contra Perfumerías Avenida a causa d’una mala tercera part. L’equip de Salamanca, una vegada més, va demostrar tenir un ADN més guanyador, tot i que considero que té una plantilla inferior aquesta temporada respecte l’Uni.

Els seguidors gironins van estar a l’alçada durant els tres partits i van certificar el “boom” del bàsquet femení professional i al mateix temps van confirmar el bon moment del club: a les portes de la final a 4, subcampió de la Copa de la Reina i opcions de guanyar la lliga. Fontajau segur que hi serà gràcies a una afició de 10: ara només falta fer el salt de qualitat, demostrar la qualitat de la plantilla i guanyar el títol de lliga. Som-hi Uni!

Música | It Runs Through Me # Tom Misch (Feat De la Soul)

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?