El Musicant és un petit tresor cultural de país

Festival Musicant de Campllong 2022

Ho va tornar a demostrar ahir en la presentació: El Festival Musicant de Campllong és un petit tresor cultural de Catalunya en l’any del seu dinovè aniversari. Una edició més, el periodista local Lluís Falgàs va exercir de mestre de cerimònia del festival que impulsa la família Bosch, de Can Feliu, i que tenen el mèrit de fer-lo créixer cada any i donar-li una personalitat que l’allunya del típic festival d’estiu. A més, aquest any han potenciat la implicació solidària amb la Fundació Girona Est, que fa una gran feina per ajudar el sector est de la ciutat, que és un dels més barris més marginals de Catalunya.

Ahir, amb la Black Music Big Band, es va estrenar una edició més de compromís amb la música del país, l’aposta pel talent, la demostració que confirma un creixement progressiu i alhora l’evidència d’un esperit de fer poble que els organitzadors i col·laboradors tenen en el seu ADN. Felicitats Campllong i per molts anys!

Música |  Blame it on the boggie # Black Music Big Band

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?