Deu anys sense elBulli i sis sense Juli Soler

Rita Soler (filla del Juli Soler), Óscar Caballero i Ferran Adrià, el 4 d’abril al Dry Martini de Barcelona.

Dilluns, 4 d’abril de 2022, quatre de la tarda. Assisteixo al mític Dry Martini, convidat per la Rita Soler per a la presentació del llibre dedicat a la memòria de Juli Soler, que ha coordinat el periodista gastronòmic Óscar Caballero i que es titula “Juli Soler que estás en la sala” (editat per Planeta).

Hi escric coordinat perquè el llibre pòstum són les memòries de gent propera que s’estimava el Juli, quan encara se’l troba a faltar, i té un pròleg impagable de Josep Roca del Celler de Can Roca. El llibre té nombroses anècdotes i records del director de sala d’elBulli, que són les vivències que van acompanyar el Juli en vida. I tothom té les seves. I en conjunt, són el seu retrat.

Emotivitat a l’ambient del Dry amb l’acompanyament final desitjat: els còctels servits per l’equip de l’amfitrió Javier de las Muelas, i l’elit de la gastronomia catalana, espanyola i de referència mundial.

I les dues hores al Dry, em van servir per constatar com està d’unida la cuina catalana, quin talent tenen els nostres xefs i com han estat un gran referent de passió, lideratge, innovació i creativitat. Una trajectòria admirable des de qualsevol racó del país gràcies a dos genis de prestigi global: primer va ser Ferran Adrià i, tot seguit, Joan Roca.

I ara que sonin els Stones, el grup preferit del Juli.

Música | Simpathy for the Devil # Rolling Stones

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?