Le Bouclier à Montpellier!

El Montpellier celebra el primer títol del Top 14 de Rugbi a la Place de la Comédie. 25 de juny de 2022.

Ja és casualitat ser a Montpellier pel pont de Sant Joan i arribar el mateix dia que l’equip de la ciutat, el Montpellier Hérault Rugby, juga la final del Top 14 per ser campió de rugbi de França del 2022. Final contra Castres Olympique i tot preparat a la cèntrica Place de la Comédie per reunir els aficionats a la pantalla gegant. La plaça es va omplint a mida que s’acosta el partit mentre es va fent de nit. Acaben aplegant unes dues mil persones i la final ja comença a ser una festa quan el Montpellier es va distanciant ràpidament en el marcador i demostrant la seva superioritat (al descans, 20-3). Festa a l’estadi de París i festa a la plaça. A mida que avança el matx, es va convertint en una victòria més còmode de l’esperat (29-10) i la festa està cada vegada més animada. Per fi, victòria del Montpellier després de les dues derrotes a la final en el 2011 i el 2018: a la tercera… per fi!

Em transporta a Girona tanta celebració, amb la nit de l’històric ascens del Girona FC i el Bàsquet Girona: un diumenge 19 de juny de 2022. I és que el Montpellier també estava fent història pel pont de Sant Joan: per primera vegada aconsegueix ser el campió del Top-14 de rugbi, un esport molt consolidat a França. Felicitats Montpellier i gràcies per l’experiència. A l’endemà, a la mateixa plaça, fidels a la tradició. Just arribar de París, la plantilla ho va celebrar amb la seva “rendida” afició.

Le Bouclier à Montpellier!

Música | Tout va bien # Ninho & Naps

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?