Franc Ponti La Factoria Age?ncia de Comunicacio? Digital

Franc Ponti i el valor d’humanitzar la innovació

Em va agradar molt que, des de La Factoria, poguéssim tornar a organitzar una jornada que anomanem FACTS i que a causa de la pandèmia no vam poder seguir organitzant puntualment. El convidat de gener va ser Franc Ponti, un referent de la innovació a Catalunya, profesor de neurocreativitat i innovació a EADA Business School. I ens va enfocar la ponència en aquest títol “Els 7 errors capitals de la innovació i el canvi (en temps de terratrèmols)“. Interessant d’escoltar i el més important: saber posar en pràctica els conceptes de cara el futur a les empreses més enllà de les paraules: Idees, innovació, talent, creativitat…

També va ser fascinant la visita final a l’històric edifici de Rafel Masó La Farinera, que inicialment va ser la fàbrica la Farinera Teixidor, després una “fabrica” de notícies amb la seu d’El Punt Avui, i ara és una “fàbrica” de talent i innovació amb el concepte Girona Hub.

Com a idea resum de la conferència del Franc Ponti, l’amic Sergi Frías ho ha escrit a LinkedIn ho defineix molt bé de cara a les empreses: “Crec que això no va de crear un departament, això va de crear els canals que permetin que qualsevol membre de l’equip pugui proposar una millora, en l’àrea que sigui, i que la resta, inclosa la direcció, ho acollirà amb agraïment sabent que millorar és responsabilitat de tothom i que ens hi va el sou de tothom.”

Moltes gràcies Franc una vegada més.

Música | Nothing Missing # Natalie Imbruglia

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?