Podcast Girona Valley

Amb el podcast dedicat als 60 anys d’història de l’empresa Frit Ravich, ja són 9 els podcast Girona Valley que he realitzat. Una conversa interessant amb la seva directora general, Judith Viader, encaixa en l’ADN d’aquest nou repte que va néixer el dia anual que es dedica a commemorar la ràdio (el 13 febrer). Com també ho van ser la resta de convidats i convidades com per exemple David Martín, de Tradeinn, i la Mariona Serra, de Goodgut.

Girona Valley és una idea de podcast que va néixer durant la pandèmia: l’objetiu inicial era el de com podíem aportar una nova idea comunicativa per quan sortíssim de la Covid. I l’aliança entre La Factoria i el Diari de Girona va ser per crear un nou format dedicar a promoure les idees, el talent, la innovació i l’emprenedoria a les comarques gironines. I que ho féssim de manera fresca, dinàmica, compartida i fos amb visió positiva, ja que prou ens va afectar com a societat el pas de la pandèmia. I la hibridació va donant els seus fruits, amb el suport des del minut 1 del seu director i sotsdirector, Josep Callol i Oriol Puig.

Quan ja has fet nou episodis, comences a valorar els inicis del repte i és apassionant poder compartir les idees i l’acceptació de les persones que hem entrevistat. L’arxiu, conservat en aquest portal (Acast), ens ajudarà a què quedi constància de cadascuna de les converses i els seus protagonistes, amb l’esperança que puguis servir de referència per a les noves generacions. I sempre amb la visió d’optimisme i que serveixi per prestigiar el territori: d’aquí el concepte de Girona Valley.

Gràcies per escoltar-nos i també, llegir-nos al diari.

Música | What’s love got to do with it # Tina Turner

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?