Eduard Batlle jaume Roures Sopar Col·loqui

Sopar col·loqui amb Jaume Roures

Feia molt temps que no concidíem però ha tornat a ser en un format en la distància curta. Jaume Roures de convidat amb empresaris/es i directius gironins en empreses de referència a la demarcació. I en un entorn ideal: Can Xiquet de Campllong.

Motius de conversa n’hi havia molts però ens vam centrar en sector audiovisual, lògicament, pel seu lideratge a Medriapro i per ser un referent en el sector a casa nostra però també a escala global: és líder del mercat a Europa. Costa de resumir la seva visió en poques frases però està clar que domina la situació del mercat i ha demostrar que se sap moure amb la discreció pertinent. I segur que no ha estat gens fàcil fer-ho des de Barcelona i Catalunya. Sempre més humil del que toca i fidel a la seva manera de ser i pensar -esquerranòs i no vol tenir secretària-, analitza els temes polítics amb la sensació que es mossega la llengua i que explica menys del que sap.

Inevitable parlat de les eleccions municipals, la victòria de Collboni a Barcelona i el nou escenari que es plantejarà amb l’arribada de les eleccions generals amb la terna: Sánchez o Feijóo.

També havia de sortir tema Barça i la difícil situació per la qual passa, el bon moment del Girona FC -que Michel estigui a la banqueta per molt temps- i la necessitat de créixer a l’espera de la ciutat esportiva -a l’espera del suport de les institucions- i el futur del nou estadi, el cinema, la vida a Ullà, el repte de Mas Sorrer, que lidera el seu fill Max, i el binomi l’Empordà i la família.

Música | Tant de bo # Txarango

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?