Twitter & Jack Dorsey = 5 anys d’èxit
Twitter, el canal de microblocs més famós i utilitzat del món, compleix avui 5 anys. I els celebra en el millor moment de la seva història, amb registres espectaculars i … Read More
Soci Director La Factoria
Twitter, el canal de microblocs més famós i utilitzat del món, compleix avui 5 anys. I els celebra en el millor moment de la seva història, amb registres espectaculars i … Read More
Aquests són els dos vídeos que van passar en el TEDxBlames191, a la Llibreria Excellence, en l’acte de divendres al vespre i que promou José Cruset, amb la col·laboració amb … Read More
Em va agradar ahir assistir al foyeur del Liceu per comprovar l’èxit de la convocatòria d’Ideateca, empresa de Bilbao que ha apostat per fer a Barcelona el seu primer congrés … Read More
Us deixo amb la versió de “Kosmic Blues”, la penúltima cançó que va tocar ahir Katie Melua a l’Auditori de Girona. La cançó que va fer número 21, abans de … Read More
IBM Xile ha consultat a la comunitat científica sobre com serà el món que ens envolta el 2015 i amb la rellevància que tindran les noves tecnologies, especialment, en les … Read More
Animació elaborada per l’administració NOAA, que és l’agència governamental que supervisa les alertes de tsunami i en mesura els seus efectes. És espectacular la dimensió de les ones marines mentre travessen … Read More
M’havien avisat que seria molt interessant entrevistar Toni Segarra (*S,C,P.F). I ho va ser més, fins i tot, més del que m’esperava. Aquesta és l’entrevista a El Punt centrada en … Read More
Els Camins de Ronda són trajectes que em fascinen; i ara és una de les millors èpoques de l’any. Balconades al mar que dimensionen el millor que tenim com a … Read More
M’ha agradat escoltar aquest vespre Rafel Marquina als II Premis GiDi. Ha estat molt lúcid durant la intervenció en la taula rodona amb el jurat d’aquesta segona edició, entre els … Read More
Ahir vaig visitar la botiga d’Antonio Miró a Rambla Catalunya (nº 125). Fa mig any que és oberta, però ara és quan comença la promoció d’una part de l’establiment … Read More