L’experiència del Monvínic

Monvínic

Les quatre temptacions del Monvínic d’anit, una experiència molt recomanable i que no deixar-se escapar l’oportunitat de descobrir un dels millors locals del món del vi que hi ha en l’actualitat: Monvínic. I és al centre de Barcelona, a Catalunya. Un referent més en els primers llocs de rànquings mundial en l’àmbit de la gastronomia i que prestigien els nostres establiments. En temps de marques globals, el Monvínic ja és un referent i del món del vi entra a comparar-se a la mateix categoria de l’encant d’El Bulli, El Celler de Can Roca, el Sant Pau i el Racó de Can Fabes, entre tants altres. Enhorabona a la iniciativa de Sergi Ferrer-Salat per haver apostat per aquest concepte i un local tan captivador, amb un disseny que dóna més vida al vi. A més, el responsable dels sommeliers, Cèsar Cànovas, ens va oferir un tracte exquisit i la seva selecció va ser aquesta dins la relació del preu:

Alella Vinícola Alella Marfil Blanc de Negres (Catalunya)

Kahurangi Nelson Mouutere Riesling 2007 (Nova Zelanda)

Guttarolo Puglia Goia del Colle Primitivo 2005 (Itàlia)

Samos Coop. Samos Muscat de Samos Vin Doux (Grècia)

Música / Doo Wop  # Lauryn Hill

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?