S’estrena “Cupatges TV”

Arriba un nou programa a la Xarxa de Televisions Locals (XTVL): es tracta de “Cupatges TV“, una aposta interessant que intenta apropar els conceptes del món del vi a l’espectador. Sota la direcció de Sergi Cortés i amb la presentació d’Anna Vicens, el primer capítol comença per donar protagonisme a Can Bonastre, un wine resort de referència a peu de Montserrat. El món del vi és un dels grans atractius de la gastronomia catalana i el munt de sensacions que provoca seran recollides per aquest nou espai, que recorrerà els cellers del país per presentar-nos les denominacions d’origen, l’elaboració, les tradicions, la història, els meridatges, els empresaris, els sommeliers…

De moment, ja s’han enregistrat 7 dels 26 capítols dels que consistirà el programa, que ens prepara un munt de sensacions a través de La Vinyeta, Espelt, Arche Pagès, Mas Comtal, Juvé i Camps… O sigui, l’Empordà, el Priorat, l’Anoia… Un munts de sensacions per recordar-nos els sentits utilitzats en el tast, que són la vista, l’olfacte, el gust i el tacte. Història i tradició de Catalunya per donar vida a un dels nostres emblemes gastronòmics més internacionals.

Música / Fistful of Love # Antony and the Johnsons

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?