La transformació del canvi de paradigma

Un vídeo resum interessant i que defineix el que suposa aquesta Tercera Revolució Digital (documentada per la BBC). Neix la nova societat del coneixement i el canvi real de paradigma que ja existeix i que, a vegades, ens costa tan de saber interpretar. O entendre. Però que ja està passant i que ha de tenir l’esperança que sigui una lluita perquè el món encara no tingui més desigualtats societat. No podem avançar en aquesta direcció sense frenar que la fractura digital sigui més curta. Una revolució que ha transformat les pautes, l’educació, el consum, les indústries, les infraestructures, les relacions… i ha canviat els estadis de temps, fent-los cada vegada més ràpids i globals. Telèfons intel·ligents, wi-fi, ordinadors domèstics, tablets portàtils i mòbils intel·ligents… a l’espera del web 3.0 i la nova dimensió 3D.

Música / Just The Way You Are # Bruno Mars

PD: Un repte que cada vegada em sembla més adaptat als nous temps, University of the People, gratuïta, global i fomenta les donacions al web.

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?