L’elogi d’Eric Schmidt a Steve Jobs

El president executiu de Google, Eric Schmidt, acaba de dir que considera que Steve Jobs, en seu homònim a Apple, és el millor dirigent empresarial dels últims 50 anys, potser del darrer segle. En una part (la mínima), llàstima que la lloança arribi amb retard a causa de la malaltia de Jobs. Però en l’altra part (la més important), és un elogi d’un dels seus grans competidors. El reconeixement confirma la mentalitat del que desprèn l’ADN de Silicon Valley que més enllà de l’ambició per l’èxit i la imatge de l’excel·lència de l’I+D+i, existeix l’admiració per la feina, el talent i els resultats.

Els grans dirigents de la costa Est dels Estats Units són referents d’aquest món digital que intenten canviar el paradigma transmès des de la costa Oest, on hi ha clixés establerts per  fabricar els governants del món polític i financer. I ara, en l’era de la comunicació digital, les xarxes socials i el mercat global, joves amb idees, talent, empenta i atreviment canvien les regles del joc. I Jobs és, sens dubte, el líder empresarial que més s’ha avançat als nostres temps en les últimes dècades i un visionari que els llibres d’història hauran de posar en un pedestal. El seu llegat n’és la prova.

Música | Lost seven # Enigma

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?