Centre Biker Girona: l’usuari és el protagonista

Un centre innovador a Girona pel seu nou concepte: el protagonisme ja no és de la bicicleta sinó l’usuari. Un target ben ideat. Centre Biker Girona just comença a donar-se a conèixer però aquest model de negoci és interessant perquè va molt enfocat als nous temps: un espai que hibrida botiga, serveis a clients i usuaris i la zona de la cafeteria. Visió de globalitat per oferir tot un univers als apassionats de la bicicleta i que impulsen Isidre Mor i Jordi Margarit. En temps de crisi, una idea brillant.

Amb una botiga que aposta per un model client usuari de la bicicleta i amb serveis tan originals com un lloguer de pàrquing a 15 euros mensuals: així, quan el client arriba, sempre té la bicicleta neta i a punt. També destaca l’espai “Fes-ho tu mateix” per arreglar la bicicleta al taller i el rentador i pupilatge de bicicletes. A més, la cafeteria aporta un plus perquè ofereix un ampli ventall de possibilitats per potenciar trobades i actes, amb l’afegit de servir com a punt de trobada per als caps de setmana, especialment, a la zona de la terrassa. Concepte amb visió de futur i un target que cal lloar per la seva innovació, amb un ventall de possibilitats per explotar, com ara les sessions formatives i sortides amb professor els caps de setmana.

Música | Perfect Day # Cassettes Won’t Listen

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?