Més de 500 fotos a #FiresGirona

by Eduard Batlle Rispau on 15 Novembre 2011

Des de la consultora Catalunya Valley estem molt contents de la resposta que ha tingut la segona edició del Concurs de Fotos a Twitter Fires de Girona. Si l’any passat van ser més de 3oo fotos, aquesta vegada han estat més de 500 i segur que el mal temps dels últims dies ha perjudicat que es pengessin més fotos al canal d’informació més utilitzat del món. Gràcies a tots els qui heu participat i, especialment, als col·laboradors, empreses i l’Ajuntament de Girona. Trobareu més informació al nostre web Fires Girona.

1r premi: Jordi Renart (@jordirenart) és el guanyador d’una càmara reflex digital Canon EOS 1100D gràcies a la col·laboració de Serveis Web.

2n premi: És per a en Victor (@vikillu) és una nit d’hotel i esmorzar per a dues persones a l’Hotel Nord 1901 de Girona.

3r premi: Empat entre Marta Llenas (@marta_llenas) i Miquel Ventura (@miquelventura), que han guanyat cadascú un sopar per a dues persones al restaurant Mimolet.

Durant l’acte de l’entrega de premis, també es van sortejar dos vols per a dues persones gràcies a la col·laboració de l’empresa Ramies Helicòpters.

 

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: