Contra la crisi, emprendre més que mai

M’agrada aquest vídeo del canal Emprendedores TV. Dóna la paraula a empresaris que han tingut èxit amb els seus projectes i, en conjunt, són una suma de pautes que ajuden a buscar idees adicionals. En alguns casos, relaten les dificultats inicials però malgrat els entrebancs, els seus exemples serveixen de referent per trobar casos en positiu per combatre el pessimisme actual. El documental ja té dos anys i la recessió persisteix, però malgrat això és necessari tenir referents per buscar motivacions.

Ja sabem que és habitual que s’expliquin els relats dels empresaris que han tingut èxit i que desconeixem els que s’han quedat a mig camí, que són molts, però tots són bons per ser escoltats i valorats. En aquest cas, pautes i idees contra el desànim i el mal cicle. Aquest canvi de paradigma econòmic fa encara més necessari la suma d’estímuls i els relats dels projectes que podem servir de mirall.

Música | Change of Time # Josh Ritter

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?