Sigues un heroi

by Eduard Batlle Rispau on 31 octubre 2013

Espectacular el vídeo promocional del nou model de GoPro Hero3+. En la seva línia: en aquest cas en un escenari tan impactant com el Parc del Gran Canyó de Colorado. Fidel al seu lema “Be a Hero”, dur al límit el que un esportista pot fer amb una de les seves càmeres, que cada vegada són més utilitzades en el món de l’esport. Tenir aquesta càmera obliga a la superació, a voler fer més del que un pot fer. I és un producte que encaixa amb els nous temps: competitiu al mercat relació qualitat-preu, fàcil d’utilitzar i permet a l’usuari reviure les experiències i al mateix temps compartir-les a Internet. I ideal per a la companyia, ja que l’internauta l’ajuda a potenciar la pròpia marca. D’aquí el gran èxit.

Música | Bastille # Pompeii

 

 

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: