Sopar tertúlia amb Albert Pont

by Eduard Batlle Rispau on 21 juny 2014

 Interessant i estimulant la visió del president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont, en el sopar de divendres 13 al SA cova restaurant de Platja d’Aro. En la distància curta, observes una vegada més que com a país imaginari ens falten altaveus per contrarestar el poder informatiu de la Villa y corte o dit també com la Brunete mediática. Estem sempre en inferioritat, no ho podem oblidar.

En un moment tan delicat com l’actual, en tots els sentits, Catalunya té -i necessita- instruments per evidenciar la seva aspiració: el procés de la independència. Mentre l’Estat està en ple relleu monàrquic i sacsejat políticament, Catalunya aspira a desfer els lligams polítics, matar el passat postfranquisme amb el café para todos, oblidar els complexes i trencar l’statu quo. La pugna es tensa a les portes de la calma de l’estiu.

Música | It’s time # Imagine Dragons

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

Helen agost 13, 2014 a les 4:48 am

Tens raf3. Sense la Xalest molta gent no podriem viure. Divendres psasat, que no vaig poder venir al concert, em sentia buit i depressiu, per curar-me vaig venir al sopar amb els xalesteros. Despre9s ja estava felie7 i ple d’energia!!Visca la Xalest!!!!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: