Xavi: adéu al talent en estat pur

by Eduard Batlle Rispau on 21 maig 2015

Captura de pantalla 2015-05-21 a las 19.25.21

Hi ha dies que han d’arribar, però són d’aquells que no voldries que arribessin mai. Xavi s’ha acomiadat del Barça després d’una vida al club, amb 17 anys al primer equip (gràfic amb títols). Elegància, classe, intel·ligència, esforç, talent… i el sentiment per un escut i uns colors que li han permès ser un jugador únic i amb una trajectòria que encarna l’ADN Barça. Encara queda un títol per celebrar, el de lliga, on tu seràs el protagonista. Després en vindran dos més per guanyar la Copa i la Champions. Serà una temporada fantàstica. Segur. Les dues finals segellaran la teva llegendaria carrera amb el 6 a l’esquena. Alhora el Barça perdrà un tros d’ànima futbolística: és el preu que toca pagar i l’Al Sadd tindrà un tresor futbolístic. Així és que molta sort, bon viatge i fins ben aviat!

Música | Simply the best # Tina Turner

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: