Una lliçó humana i periodística. Llarga vida Carles!

by Eduard Batlle Rispau on 26 novembre 2015

Emocionant el vídeo de Carles Capdevila en el seu discurs de comiat com a director del diari Ara. Un capítol audiovisual de com comunicar una lliçó de la vida més enllà de la pròpia informació períodistica. Diguem-ne que seria la NO notícia a l’era tradicional convertida ara en notícia a l’era viral. És l’evidència del temps de la nova informació: més social, més consumista i ràpida. I el fenomen Ara encaixa en aquesta nova societat líquida i basada en el coneixement. Ha fet molt bé Capdevila en voler-se deixar gravar i que quedi constància d’aquest testimoni. I a banda de lloar la seva solitària valentia davant tota la redacció, desgraciadament, també queda constància de la seva lluita personal contra aquesta terrible malaltia.

El vídeo és la confirmació de com evoluciona el periodisme en aquests temps de redaccions digitals i capçaleres que són més marca que informativa. Molts periodistes no hi han cregut en aquesta Revolució Digital però, per sort, l’Ara ha estat una gran excepció. Mereix un reconeixement després de 5 anys per nedar a contracorrent i també el mereix el fins ara director: la notícia és un llegat de fons i personalitat més enllà dels tòpics convencionals del periodisme. Sense dubte, una lliçó professional. I el més important, una lliçó de vida. Així és que molta sort Carles, molts ànims i fins ben aviat!

Música | When we were young # Adele

 

Be Sociable, Share!

{ 3 comments… read them below or add one }

Della maig 24, 2016 a les 3:30 am

Hi Doctor,Something completely dark is called “pitch black” because the natural color of pitch is black. It is like saying something is “sky blue” or “grass gron2&#8e21;.Hepe that clears it up! Li-Or

F?st ?nd ?ig money ?n the Internet from $8634 ?er w?e?: http://aedutwo.marchingyak.com/e84 abril 15, 2020 a les 6:59 am

Invest $ 9638 ?nd g?t $ 9146 ?ver? month: http://kcnjp.kadoshfoods.com/2dc33d96f

??EM??? ????? Steam ????? ?a 2?? ?y??e?: http://oexzk.toolsworld.club/caf761a maig 12, 2020 a les 22:52 pm

??????? ????? ST??M ?ce?? ?? 2?? ??????: http://tmxfyn.weryaunxbcv.club/bb66fc

Leave a Comment

Previous post:

Next post: