Instagram Stories vs Snapchat

by Eduard Batlle Rispau on 9 agost 2016

La rivalitat Instagram respecte Snapchat està servida amb el nou servei de la xarxa de fotografia més famosa del món: Instagram Stories. Diguem-ne que és la nova aposta de Facebook -propietaris d’Instagram, que en van pagar fa quatre anys 1.000 milions de dòlars- per competir amb el canal social de missatges instantanis més utilitzat. És com la nova rivalitat dels pares amb els fills a través dels social media; els adults són ara encara més d’Instagram i els joves ja tenen Snapchat. És curiós com, al final, tots els canals socials lluiten per guanyar més adeptes per liderar el mercat a escala global. I al mateix temps, cada vegada se semblen més.

I per cert, quan semblava que seria una bogeria el que va pagar Facebook per una xarxa que “només” es dedicava a penjar fotos dels seus usuaris, ara ja fa un any que ha aconseguit monetitzar la xarxa social i ja factura en publicitat molt més que el seu propi cost. Una xifra estimada: amb la publicitat display preveu arribar als 2.390 milions de dòlars al 2017. Per tant, tot un encert.

Música | Que Maravilha # Vinicius de Moraes

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: