M’agrada el Museu d’Orsay

by Eduard Batlle Rispau on 23 agost 2018

 

El Museu d’Orsay és el meu museu preferit de París. Sé la importància i la imponència del Louvre però el d’Orsay té la dimensió que m’agrada. L’aposta per transformar una antiga estació de tren per promoure l’art contemporani és una proposta que et permet gaduir d’uns pintors i escultors de primer nivell mundial. I al  mateix temps, sentir-te enmig de la història de París pel llegat que suposa el bell edifici. És admirable. Moure’t pels seus interiors és un laberint de sales que t’acaben portant del que eren les antigues vies, a l’imponent rellotge i a un terrat amb vistes panoràmiques de la ciutat, davant la dimensió del Louvre, els jardins de les Tuileries, la nòria o Grande Roue i en l’horitzó, la bellesa blanca del Sacré Coeur al cim de Montmartre.

Música | Maître GIMS # La Même ft. Vianney

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: