Benvinguts a l’era digital i ara dins un nou ordre

by Eduard Batlle Rispau on 16 març 2020

Una conferència premonitòria la de Bill Gates en aquest TED de 2015 amb el títol “La propera epidèmia? No estem lestos”. I está clar: la nostra societat esta preparada per un incendi i un aiguat, tal com vam demostrar amb el pas del Glòria, però no estàvem preparats per un COVID-19 d’aquestes dimensions, però el problema és que no teníem cap protocol al respecte. Això s’ha pagat car i amb desordre per fer front a l’arribada del Coronavirus. Aquest virus provinent d’un mercat xinès -la teoria- suposarà un abans i un després en la nostra societat. Ja res serà el mateix i ens haurem d’acostumar a les prevencions similars a les d’un incendi o un aiguat.

I a més, el COVID-19 posa a prova el canvi de paradigma laboral. Estàvem connectats i erem digitals, d’acord, però la transformació serà brutal. Forçada i obligada gairebé a tots nivells. És un non ordre. Les empreses, grans i petites, pateixen aquesta nova dimensió que tot just comença. Caldrà adaptar-se molt ràpid a ser telemàtics i eficients. Teletreball i noves formes de col·laborar, hibridar-se i entender com complir amb els nous reptes. Idees, talent, connectivitat i operativitat. Ara comença una nova partida en aquesta de Revolució Digital.

Música | Hold me # The Teskey Brothers

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: