La tragèdia del Coronavirus

by Eduard Batlle Rispau on 19 Març 2020

Coronavirus, COVID-19, Igualada

Arriben temps molt difícils. Patim una situació històrica i única provocada per aquesta dimensió desconeguda del Coronavirus. I això tot just comença, ja que el confinement no va per setmanes sinó per mesos. Com estàvem fa nomas una semana i com estem ara per la manca de mesures polítiques. Economia en fallida! Fora agendes i sense Setmana Santa ni Sant Jordi. L’efecte immediat és la de crisi, com si fos una guerra, i els governs han d’activar polítiques urgents per la manca de liquiditat. Els dinero han d’arribar i ràpid! Sistema en “crash” per l’impacte local i global generat per aquest virus. Amb zones molt afectades al món i, especialment, molt castigades com Igualada a Catalunya. Molt trist i angoixant.

I a més, el sistema sanitari i mèdic que viu un caos, desbordat, sense poder fer front a toda la tragèdia que suposa el COVID-19. Amb un gran mèrit per als equips professionals, que pateixen molta por, angoixa i impotència per tot el que estan patint. Alarmat. Escuts humans que lluiten cada dia per salvar vides humanes i es juguen la selva pròpia. Tot el reconeixement. I tot això contrasta amb els “valents” que s’atreveixen a anar a les segones residencies i passejar-se com si res.

Que ens ens sortirem, segur! La pregunta és quan i com. Com quedarà de repensada la nostra normalitat. Segur que diferent i veure’m amb quins valors. Desitjo que sigui un “mal” camí per a una bona reconstrucció.

Música | You know I’m no good # Amy Winehouse

{ 6 comments… read them below or add one }

Leasing Finansowy Març 21, 2021 a les 12:50 pm

Pieniadz jest bezwonny, ale sie ulatnia. Autosugestia jest jest jedna, na wszystko podatna…

depositpulsa Març 29, 2021 a les 1:10 am

Yes! Finally someone writes about deposit pulsa.

reviews Abril 2, 2021 a les 1:41 am

Hi exceptional website! Does running a blog similar to this
take a lot of work? I’ve virtually no knowledge of coding
however I was hoping to start my own blog soon. Anyway, should you have any recommendations or tips for new blog
owners please share. I know this is off topic nevertheless I just had
to ask. Thanks a lot!

Here is my blog … reviews

Jak Dzia?a Raj Podatkowy ? Abril 3, 2021 a les 17:20 pm

Tajemnica zycia lezy w poszukiwaniu piekna. – Oscar Wilde

Ekonomika Abril 7, 2021 a les 11:10 am

Zycie bez zajec naukowych i literackich jest smiercia i grobem zywego czlowieka. – Seneka Zapraszam takze do siebie

Ekonomia Teoria Abril 9, 2021 a les 22:32 pm

Najwi?ksz? satysfakcj? w ?yciu jest zrobi? co?, o czym ludzie mówi?, ?e jest niemo?liwe. Walter Bagehot

Leave a Comment

Previous post:

Next post: