Sortir del COVID-19 amb la millor versió d’un mateix

by Eduard Batlle Rispau on 27 març 2020

COVID-19 Coronavirus Blog Post Fotogafia: Kay Lau (portal web Unsplash).

És moment de cuidar-nos perquè el Coronavirus s’ha convertit en un gran mal. “A curt termini, ens espera una situació complicada: local, nacional i global. Però cal continuar lluitant i, com es va demostrar en la crisi de 2008, hem d’afrontar les amenaces com a oportunitats”. També hem d’aprendre algunes lliçons com la de la mítica frase d’Eckhart Tolle: “Deixa la vida en pau. Deixa-la ser.” Perquè està clar… no som invencibles. I per això, tornarem a valorar les petites (grans) coses que, potser, no valoràvem prou.

L’objectiu ha de ser que, entre tots i malgrat el gran desgast, hem de sortir del COVID-19 amb la millor vertió d’un mateix.

Música | The goes my miracle # Bruce Springsteen

 

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: