50 anys de la Fundació Aspronis

Felicitats a la Fundació Aspronis per arribar als 50 anys. Quin gran mèrit aquest mig segle de vida i aconseguir tot allò que els ha permès arribar fins aquí. Segur que amb molta dedicació, grans entrebancs, molta feina i esperit de superació per fer realitat els seus somnis, projectes i objectius. Gràcies a l’elaboració del vídeo del Codi Ètic amb La Factoria, ens hem apropat a aquesta entitat.  Ha estat com despullar-se i mostrar-nos el seu interior perquè es pugui tenir el relat informatiu de manera visual.

Una ocasió per descobrir el seu equip, professional en tot moment, i tot el valor que aporten a la nostra societat. Integració en majúscules i esperit d’igualtat. Admirable i lloable. I una lliçó perquè moltes vegades entenem que gràcies a equips, complicitats i aprenentatges s’acompanyen a persones de la nostra societat que mereixen una atenció especial. És per això que els ecoratjo a no defallir i continuar reivindicant tot allò que fan amb majúscules i que tan necessari és per als qui més ho necessiten. Amb professionalitat, rigor i de manera incansable per demanar que es millorin les seves instal·lacions.

Música | Heroes # Peter Gabriel

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?