El confinament dels ciutadans de Girona pel COVID-19

Va ser molt emotiu enregistrar el vídeo de la ciutat de Girona, durant el confinament del seus habitants a causa del COVID-19, per a l’Ajuntament de Girona. Un encàrrec de l’alcaldessa, Marta Madrenas, a qui agraeixo la confiança i el suport per, en un moment tan delicat, confiés en La Factoria com agència de comunicació digital. No va ser gens fàcil, ja que són dies de molta sensibilitat i, especialment, ser respectuosos amb l’objectiu del vídeo: el valor dels professionals municipals que permeten que la ciutat es mantingui en ordre. Moltes gràcies a tots ells! Especialment, al personal sanitari, ja que una setmana enrera tot era encara més complicat. Amb més víctimes, les urgències desbordades i la manca de material de prevenció per als equips mèdics. Un impacte brutal.

Durant el rodagte, és com si escoltessis els silencis urbans. Sents una suor freda. Una calma tensa. T’enveeix un neguit i et sents estrany a la teva pròpia ciutat. És indescriptible veure i sentir la ciutat buïda, com despullada i sense ànima. Desitjo que la pandèmia passi ràpid i que aprenem dels errors en properes ocasions, ja que el COVID-19 ha tingut l’efecte d’una guerra moderna en la qual ningú estava preparat. I, mentrestat, els ciutadans de Girona hauran donat una lliçó de civisme, respecte i solidaritat.

Música | Everyday life # Coldplay

Obre el xat
💬 Necessiteu ajuda?
Hola 👋
Us podem ajudar?