Les idees de Ferran Adrià al Fòrum Gastronòmic 2024
Un recull d’idees del geni Ferran Adrià, ara president d’elBullifoundation, durant la seva conferència al Fòrum Gastronòmic de Girona, que va estar patrocinada per Caixabank, i durant gairebé una hora i mitja va parlar sobre la formació, gestió i actitud innovadora.
? “Sis anys a la cuina creativa és una brutalitat.”
? “Hem fet 25 llibres de la Bullipèdia i en farem 25 més”.
? “Què és crear? No copiar. “
? “Perquè un negoci funcioni segons la meva experiència és qualitat, bona gestió i actitud innovadora.”
? “A Espanya hi ha 70.000 restaurants i el 90% no fa pressupost anual. Això és un suïcidi per a qualsevol negoci no tenir un pla de negoci.”
? “El 50% dels nous restaurants no arriba als 5 anys perquè la majoria estan mal plantejats des de l’inici per no tenir un pla de negoci.”
? “Perquè per poder parlar del futur, cal saber parlar del passat.”
Més informació: Ferran Adrià: «El 90% dels restaurants no tenen un pla de negocis»
Música | The Silence # Manchester Orchestra