Almudena Ariza des del Paquistan

by Eduard Batlle Rispau on 30 agost 2010

 

M’agraden les cròniques que envia la periodista Almudena Ariza (bloc) des del Paquistan. La setmana passada, en la tornada a la feina, pendent en ocasions del canal 24h de TVE, seguia de tant en tant les notícies que arribaven des del Paquistan degut a la castròfica situació que es troba per les inundacions. Són les pitjors inundacions dels últims vuitanta anys en el territori han causat des de juliol la mort d’almenys 1.600 persones i han afectat prop de 20 milions de persones de totes les províncies i regions del país asiàtic. I el relat del corresponsal que fa arribar Almudena Ariza (amb una dilatada trajectòria), amb el suport del càmera Miguel Torán,  té un valor periodístic destacable. I no és fàcil, tal com ja va fer a Haití. I, sobretot, intenta transmetre la inquietud de la reportera, el dolor de la regió i el patiment que veu, tot i el distanciament professional. Entre l’allau de corresponsals i les notícies durant les 24 hores, les seves cròniques són les més lloables.

Música / Naive # The Kooks

PD: Sensacions de la Costa Brava al bloc d’Esquire en versió castellana: Els Pescadors i Cal Sagristà.

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: