Fòrum i Girona, referents de la cuina

by Eduard Batlle Rispau on 21 novembre 2015

El Fòrum Gastronòmic ens ha tornat a demostrar una vegada més el poder de la nostra cuina. Tres dies a Girona per posar en valor estil de cuines, el valor de cuiners creatius i el combinat d’empreses del sector, amb ponències i tallers. I és que a Girona tenim una gastronomia de referència universal. Sempre es trobarà a faltar el geni Ferran Adrià, però per sort, tenim els tres germans Roca i nous valors que apunten molt alt. És per això que el Fòrum posiciona el territori, la seva cuina i al mateix temps el negoci de la restauració lligada al turisme.

Un gran combinat exposat durant tres dies per gaudir i deixar-se dur per les sensacions i el plaer dels tastets. La nostra cuina és un gran motor econòmic així és que gaudim-la i cuidem-la per fer-la brillar encara més en aquests temps globals. Tal com fan els germans Roca, que viatgen arreu del món per aprendre, gaudir i compartir i després traslladar les idees al seu idolatrat celler. Una de les coses més sorprenents d’aquest màgic espai és la delicadesa i el respecte que mostren els manipuladors d’aliments vers ells. Un culte constant cap a la selecció, l’elaboració i la presentació…. fent de cada aliment, de cada producte una peça única.

Tot plegat, una barreja on artesans, professionals, genis, aliments, plats, olors, sabors, tendències… tenen la mateixa fita, seduir els paladars i encomanar la visió de plaer i admiració cap al món de la gastronomia i una cuina moderna i innovadora.

Música | Flagship # Jason Isbell

Be Sociable, Share!

{ 1 comment… read it below or add one }

Minerva maig 24, 2016 a les 3:08 am

This is all part of a longer strategy of the West to takeover the Arab world. It began in 1948 with the founding of Israel and came into it's final phase with the false flag attacks of setbemper 11th 2001 and I predict you will now see one arab country after the other falling and be brought into to democracy which is the rule of juda and rome.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: