La idíl·lica Cala Sa Cova

by Eduard Batlle Rispau on 2 agost 2016

Cala_Sa_Cova

Ara que està de moda classificar-ho tot en un rànquing top 5 o top 10, per així tenir moltes visites a través de Google, no sé si la Cala Sa Cova de Platja d’Aro és una de les millors de la Costa Brava però és una de les que més m’agrada. Li trobo un encant especial i el valor de resitir el pas del temps a tocar Platja d’Aro i, a més, patir de ben a prop la maleïda especulació urbanística vora mar.

Per sort, Cala Sa Cova manté el seu atractiu tan original i que així sigui per sempre. Quan veus tantes atrocitats -i amb el pas de les dècades no hi ha cap responsable- arreu de la Costa Brava, agraeixes tots aquells indrets que, sense ser reserves naturals, mantenen el seu estat i et permeten gaudir-ne, evadir-te i presumir-ne.

Música | Say something # Sebastien Remix

Be Sociable, Share!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: