Que torni l’esperit de Johan Cruyff

by Eduard Batlle Rispau on 16 Agost 2020

Messi Lisboa Barça Bayern Crisi

El Barça està en crisi i feia molt que no passava, que fos de tanta gravetat. Gairebé ni ho recordo, tot i que sí els dos presidents que van haver de marxar per la porta del darrera: Gaspart i Reyna, al 2003. I després del cas Rosell i l’arribada de Bartomeu a la presidència, al 2014, sis anys després és a punt de deixar el club en un moment crític. És un final de cicle esportiu, tècnic i presidencial i ara arribarà una gran transformació de l’entitat amb la incògnita de Leo Messi. És el final dels deixebles del famós i victoriós “Dream Team II”, amb Valdés, Puyol, Xavi, Iniesta, Dani Alves, Messi, i ara arriba l’hora de segurament els darrers integrants, amb Piqué i Busquets. La llegendària generació arriba a la cloe nda i el seu mèrit i èxit ha estat únic. Enorme. Admirable.

S’ha tocat fons després del 2-8 amb el Bayern a Lisboa i el més trist és que s’ha perdut l’esperit de Joan Cruyff, que s’ha respirat a l’entitat des de l’arribada de Joan Laporta el 2003.  Ara és una travessa dura i difícil, és temps de foc nou amb president, entrenador i cos tècnic, però en tot cas m’agradaria que qui sortís escollit president recuperés la filosofia de Cruyff i apostés per tornar a fer brillar La Masia i torni a ser referent mundial. De fet, Barça i Masia s’han de reinventar i aixecar-se i que sigui amb la filosofia de qui va convertir l’entitat en gloriosa i admirada.

Música | On silent wings # Tina Turner

{ 4 comments… read them below or add one }

asmr https://0mniartist.tumblr.com Abril 10, 2021 a les 19:24 pm

These are really fantastic ideas in about blogging. You have touched some nice points here.
Any way keep up wrinting. asmr 0mniartist

0mniartist Abril 11, 2021 a les 22:51 pm

It’s wonderful that you are getting thoughts from this article as well as from our
dialogue made at this time. 0mniartist asmr

asmr https://0mniartist.tumblr.com Abril 13, 2021 a les 16:55 pm

Howdy! I could have sworn I’ve been to this site before but after reading through some of the post I realized it’s new to
me. Anyways, I’m definitely delighted I found it and I’ll be
bookmarking and checking back often! asmr 0mniartist

http://bitly.com/3scqlff Abril 14, 2021 a les 13:36 pm

It’s truly a nice and useful piece of information. I am satisfied that you shared this helpful info with us.
Please keep us informed like this. Thanks for sharing.
0mniartist asmr

Leave a Comment

Previous post:

Next post: